• Servicii și afecțiuni tratate

  Masaj reflexoterapie kinetoterapie Lugoj

Masaj reflexoterapie kinetoterapie Lugoj

Maso Zono Center

 • Kinetoterapie

  Kinetoterapia este mișcarea sistematizată sub formă de exerciții fizice. Aceasta vizează restabilirea sau menținerea stării de sănătate. Mișcarea, sub aspectul teoretic și al formelor în care este inclusă în programul de tratament, se diferențiază în funcție de forma prescrisă pacientului:
  – activă, când pacientul are la dispoziția sa mișcarea într-un context bine definit.
  – pasivă, când pacientul nu are resursele biologice care să comande și să execute mișcarea.

 • Fizioterapie

  Fizioterapia este știința ce studiază mecanismele de acțiune ale factorilor fizici, cum sunt masajul, exercițiul fizic, împachetările, apa, lumina, căldura, electricitatea, și utilizarea acestora cu scop de tratare, recuperare și profilaxie în tratarea afecțiunilor organismului uman.

 • Masaj terapeutic

  Cu ajutorul masajului terapeutic, se pot trata un număr mare de afecțiuni. Afecțiuni ale coloanei, afecțiuni musculare, inflamații articulare etc. Masajul terapeutic are efecte asupra mușchilor, nervilor și pielii. De asemenea indirect, asupra glandelor endocrine, organelor interne și articulațiilor.

 • Presopunctură

  Presopunctura este o variantă a acupuncturii care constă în masarea și presarea anumitor puncte vitale ale corpului.

 • Drenaj limfatic manual postoperator

  Drenajul limfatic este o tehnică de masaj care vizează în special detoxifierea organismului. Este o acțiune anticelulitica și de drenare a edemelor. Este o tehnică de masaj neinvazivă ce urmărește activarea și îmbunătățirea circulației limfatice. Drenajul limfatic se realizează strict pe circuitul limfatic. Acesta trebuie efectuat de o persoană specializată, manual, fără ajutorul vreunui aparat.

 • Împachetare cu ceară și propolis

 • Împachetare cu nămol terapeutic

 • Reflexoterapie

  Reflexoterapia este tratamentul prin apăsare a punctelor reflexe care sunt găsite sensibile sau dureroase la palpare. Reprezintă știința zonelor reflexogene ale organismului. Acestea sunt situate pe suprafața corpului, în general la distanță față de organul pe care îl reprezintă. Prin reflexoterapie se tratează un număr mare de afecțiuni. Se pot trata migrene, amețeli, insomnii, oboseală cronică, instabilitate emoțională, depresii, stres, anxietate, atacuri de panică.

Afecțiuni reumatologice

P.S.H.

ARTROZE

COXARTOZE

GONARTROZE

SPONDILOZE

ARTRITE

Afecțiuni ale coloanei vertebrale

SPONDILOZE CERVICALE

DISCOPATII VERTEBRALE

HERNII DE DISC

CIFOZE

SCOLIOZE

LORDOZE

Afecțiuni ale sistemului nervos

MIGRENE

ENUREZIS NOCTURN

TICURI NERVOASE

INSOMNII

Afecțiuni neurologice

HEMIPLEGII

PARAPLEGII

NEVRALGII

Afecțiuni posttraumatice

FRACTURI

ENTORSE

LUXAȚII

Post operator

RUPTURI DE MENISC

RUPTURI LIGAMENTE

HERNII DE DISC

Maso Zono Center este partener Signal Iduna. Astfel tuturor pacienților, care au asigurare Signal Iduna, li se decontează plata procedurilor efectuate.

Maso Zono Center este partener Signal Iduna. Astfel tuturor pacienților, care au asigurare Signal Iduna, li se decontează plata procedurilor efectuate.