• Mărturii

    Noduli cabinet Lugoj

M.F. din Ploiești

În urma unui control ecografic s-a constatat că am chist ovarian (ovar drept) și displazie mamară cu chisturi la ambii sâni. Aveam dureri foarte mari. După tratamentul efectuat la acest cabinet durerile și chisturile au dispărut.

V.S. din Ploiești (67 de ani)

Am venit cu diagnosticul de: noduli tiroidieni. La scurt timp dupa începerea tratamentului în acest cabinet nodulii au început să se micșoreze. Mă simt cum aș fi fost înodat iar acum eliberat.

C.G. din Ploiești

Am fost diagnosticat de medic cu steatoză hepatică și cu risc crescut de accident coronarian. După ce am venit din spital am urmat un tratament naturist și reflexoterapie la cabinetul ”masozonocenter”. În urma acestui tratament m-am simțit mult mai bine. După acest tratament am repetat analizele care au ieșit în limite normale, iar la ecografie steatoza hepatică nu a mai fost prezentă.

D.E. din Dărmănești, jud. Dâmbovița

Ma simțeam rău, îmi amorțea mâna dreaptă, mă durea o țineam legată de gât. După mai multe tratamente am apelat la cabinetul de reflexoterapie. După treia zi de la tratamentul efectuat la acest cabinet durerea a cedat. La terminarea tratamentului mâna nu-mi mai amorțea și o pot folosii la treburile casnice.

I.A. (4 luni)

Torticolis congenital. După 5 luni de tratament copilul meu a scăpat de operație.

E.N. din Ploiești

Am fost diagnosticată cu depresie anxioasă, atacuri de panică. După multe tratamente medicamentoase nu am avut nici un rezultat. Am urmat 10 ședințe și tratament naturist la acest cabinet și mi-am revenit complet. Mulțumiri.

V.R. (19 ani)

Tuberculoză gigantă. Am fost internată de urgență și după o perioadă de tratament am facut hepatită medicamentoasă. După externare am venit la acest cabinet. După 30 de zile mă simt foarte bine și analizele și examenele efectuate au ieșit foarte bune.

S.M. din Ploiești (42 de ani)

Torticolis. După 5 ședințe mă pot numi vindecată.

I.M. din Ploiești

De la 17 ani am suferit de migrene groaznice. După 20 de ședințe sunt foarte bine. Vă mulțumesc.

P.I. din Ploiești (55 de ani)

De la 8 ani am avut dureri de cap îngrozitoare, săptămânale. După 30 de ședințe mă simt ca un nou născut.

T.N. din Ploiești (74 de ani)

AVC. După 12 zile de tratament totul este altfel.

S.A. din Lugoj

Picior Strâmb Congenital. După tratament la acest cabinet piciorul copilului este perfect. Cât mai multe reușite.

D.R. din Ploiești (12 ani)

Status Post Fractură. După 10 ședințe m-am recuperat complet.

M.C. din Ploiești

Sinuzită, dureri de cap, noduli la sâni. Cred cu convingere că tratamentul alternativ rezolvă simultan multe probleme de sănătate și cauza lor. Mă simt foarte bine. Vă mulțumesc foarte mult.

E.C. din Ploiești (42 de ani)

Am fost diagnosticată de un medic O.R.L. de la spitalul Militar Central cu otită supurată cronică internă granulomatoasă micotică (fără timpan). Îmi curgea urechea în fiecare zi de la ciuperca și infecția care era în interior. Am urmat tratamentul dat de medic, dar fără rezultate vizibile. M-am hotărât să încerc și cu tratamente naturiste pentru că singură soluție pentru rezolvarea problemei mele era operația – înlocuirea timpanului. După tratamentul efectuat la acest cabinet, urechea nu m-a mai suparat. Auzul mi-a revenit în totalitate. După examinare medicul mi-a spus că nu mai este nevoie de intervenție chirurgicală. Recomand oricărei persoane cu probleme de sănătate să apeleze cu încredere la acest cabinet.

N.C. din Ploiești

Am fost diagnosticat cu bronșită astmatiformă. După 10 zile de tratament la acest cabinet mă simt foarte bine.

C.C. din Ploiești (47 de ani)

După o intervenție chirurgicală nereușită la coloană am rămas imobilizată la pat cu dureri groaznice la nivelul coloanei. Am aflat de la o cunoștință de acest cabinet. Am urmat un tratament complex, iar rezultatele nu au intârziat să apară. Mă simt foarte bine în urma acestui tratament și recomand tuturor.

Z.E. jud. Bacău

Nevralgie de trigemen, după 30 de ședințe și tratament naturist pareza și nevralgia au dispărut complet.

G.C. (33 de ani)

Discopatie lombară. Timp de o lună și jumătate am făcut fizioterapie și medicație alopată, fără nici un rezultat. Am venit încrezător la acest cabinet. În urma tratamentului alternativ mă simt foarte bine. Mii de mulțumiri.

P.M. din Bărcănești

În urma unui accident vascular piciorul drept nu mai putea fi condus normal. Am apelat la serviciile acestui cabinet și după 1 lună de tratament rezultatele sunt peste așteptări.

P.N. (studentă)

Mă simțeam foarte rău, am facut analize care nu mi-au ieșit bune. Medicul de familie m-a sfătuit să vin la acest cabinet pentru terapie. Sunt o altă persoană.

E.A. din Pleasa

Hernie de disc. După 30 de ședințe amorțeala și durerea de la picior au dispărut. Mulțumiri.

M.P. (32 de ani)

De la 17 ani mă confrunt cu migrene groaznice. Am făcut masaj, reflexoterapie și kinetoterapie și dupa 6-7 ședinte deja s-a simțit ameliorare. După 20 de ședințe mă simt foarte bine. Pe acestă cale, vă mulțumesc.

A.L. din Bacău

Nevralgie de trigemen. După 20 de ședințe durerile au dispărut. Recomand și altora.

L.B. din Arad (30 de ani)

Atacuri de panică, anxietate. Am urmat diverse tratamente fără rezultat. După 10 ședințe de tratament la acest cabinet mă simt de la excelent în sus. Mulțumiri.